glad glad glad

Började med att gå ner i paddocken idag men där dammade det jätte mycket så istället gick vi in i stora och kollade. Där hade dom lagt in en massa sand så stackars Shadde bara sjönk, så vidare till nästa ridhus och där stannade vi. Dock var det väldigt kvavt men iaf bäst underlag!
Mamma var med så hon satte upp en "fem och en halva" så att han skulle få hoppa lite. Han blev bara gladare och gladare för varje gång vi hoppade så det kändes super. Och sprången han tog,jag bev så glad,helt underbart! Sen avslutade vi med att gå en sväng ute och det uppskattades verkligen efteresom han inte varit utanför anläggningen på hur länge som helst;)


Glad midsommar!

Har precis varit borta och ridit Shadde en stund denna soliga midsommar morgon. Red i paddocken även idag och det gick bra. Var lite lat och hade gummibandet på honom men det verkade han gilla.
Ha nu en trevlig midsommar!


vila idag

Idag blir det vila för Shadde-bus. Istället får ni lite bilder från igår:)

  
 


solig dag

Idag har vädret varit underbart här.Solsken och varmt hela dagen.
Red Shadde lite senare på eftermiddan eftersom jag trodde att det skulle vara lite svallare då, men icke sa nicke jag trodde typ att jag skulle smälta bort.
Shadde fick iaf gå ett pass i paddocken med lite trav bommar. Han är ju inte jätte förtjust i bommar men han kämpade på ändå.
Vi avslutade hela passet med att klättra lite idag med;)


hej och hallå!

Som ni har märkt har jag tagit en liten paus här men nu är jag tillbaka igen:)
Allt är bra med Shadde busen och Amanda har börjat rida honom mer och det funkar bra.Till helgen ska han troligtvis ut på bete så då blir han nog ännu gladare.
Idag är planen att han ska få kättra lite för att bygga upp bakdelen mer,får hoppas det går bra!


leif träning ikväll...

...fast inte för mig:( får gå dit och titta lite iallafall.

Lilla syster red igår också så lilla jag har inte ridigt på flera dagar nu;P men idag är det min tur, kul! Får se om det blir inne eller ute, vädret var super fint innan men nu ser det ut som att det snart börjar regna.

jaja ha det bra så skriver jag kanske mer sen!

RSS 2.0