ingen eva träning

Nej, det blev ingen eva träning:( så jag fick ta o rida båda spökena själv o jag kan säga att jag inte riktigt hade någon motivation till detta,men men det är bara att bita ihop.
Red lil-lspöket i lilla ridhuset vid fyra o det var dö mycket folk, massa folk är inte min melodi. Men som kristina sa "detta är ju bra träning inför framridning på tävling". Iallafall gick shadde bra men han verkar ha lite problem med vad sakta o långsamt är. Han är bara massa framåt i galloppen, inte för att det är dåligt för det har annars varit ett problem men ibland är sakta bra;P så jag fick lägga en massa små volter som leif sa att jag skulle göra o då gick det bättre.
Stor-spöket fick även hon gå i lilla. Kom dit direkt efter lektionen o var helt ensam:) gick i stallet innan o suckade över att behöva rida en häst till men när jag satt där i sadlen flöt tiden bara på. Hade en bom utlagd att rida över o runt, det är lustigt att en liten bom kan göra att jag koncentrerar mig bättre;) allt som allt båda gick trevligt idag o jag är nöjd!

Nu måste jag sova för klockan ringer 02.45 i morgon bitti o klockan 04.00 avgår bussen till Göteborg Horse Show :D
natti natt

Dagens ridpass

Med Lovely blev det ett ordentligt pass i ridhuset. Hon gick finimang även om det ramlade snö från taket. Vi tränade på galloppfattningar o jag tycker att vi fick till det riktigt bra:) Imorgon tror jag att jag sätter på mig mina små runda sporrar för att få fram henne lite till.
Shadde fick gå ett barbackapass i ridhuset tillsammans med söta Bailey o Vicke. Dom skötte sig kalas bra! Imorgon blir det träning för Eva Fredricsson:)



hej

nu har jag startat en blogg:)välkommen till min värld. här kommer ni få läsa allt som händer i mitt hästliv(:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0